L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ XHAM ZI 713M3

Sale!
/

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ XHAM ZI 713M3

1 stok

42,000 L

ASPIRATOR ELICA SHIRE BL/A/90 90CM 45″ XHAM ZI 713M3

Kapaku ELICA  ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt.

KOD0000000189

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ELICA
ModeliSHIRE
Dimensionet:90 cm
Karakteristikat gjenerike:– Çeliku i lyer me ngjyrë të zezë
– Thithja rrethuese
– Paneli elektronik me butona
– Ndriçim LED
– Filtër metalik yndyrash, i lëvizshëm dhe i larë
Diametri i vrimës së ventilimit:150 mm
Motorri600  m3 / h
Lloji i kontrollit:panel elektronik me butona
Shpejtësia e funksionimit4
Klasi i energjisëB
Distanca minimale:– Pianura elektrike: 52 cm
– Pllaka me gaz: 90 cm
Konsumi– Konsumi maksimal 280 W
– Tension 220-240V
– Frekuenca 50-60Hz

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.