L
  • No products in the cart.

KONDICIONER HEC HEC25T0-IN 9 BTU

/

KONDICIONER HEC HEC25T0-IN 9 BTU

4 stok

52,000 L

KONDICIONER HEC HEC25T0-IN 9 BTU
+ MONTIMIN FALAS

 Me teknologjinë inteligjente dhe teknologjinë më të fundit inverter mund ta përdorni kondicionerin nga telefoni juaj, të kontrolloni gjendjen e tij, të ftohet ose ngrohet përpara se të mbërrini në shtëpi, si dhe të monitoroni se si përdoret kur nuk jeni aty. Përfshihet një telekomandë e re e madhe e ekranit, vetëm në rast se dikush në shtëpi duhet ta ndezë ose çaktivizojë. Mjedisi nuk ka qenë kurrë më i lumtur, duke ditur që ju jeni duke operuar me 40 për qind më shumë efikasitet sesa kondicionerët tuaj konvencional të ndarë. Akoma më mahnitëse, është teknologjia e inverterit DC që tejkalon çdo kërkesë miratimi ose testimi për çdo vend në botë që përdor tension 220/240 dhe 50 ose 60 herc. 

KOD0000000591

4 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ MIDEA
Modelimox430U-24FHN8-QGA
Klasa e energjisë (SEER / SCOP):A++/A+++
Konsumi i energjise ne ftohje:1006 W
Konsumi i energjise ne ngrohje1001 W
Kapaciteti ftohës:3300 W
Kapaciteti ngrohës:3300 W
Temperatura e funksionimit:nga -20 ℃ në 48 ℃
Dimensionet brenda. Njësia:70×55.2×25.6 cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.