L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER WHIRPOOL 70 CM NF TTNF8111SB

Sold
/

FRIGORIFER WHIRPOOL 70 CM NF TTNF8111SB

S’ka stok

74,990 L

Frigorifer Whirpool 70 cm Pana NF TTNF8111SB

Whirlpool TTNF 8111 W është një frigorifer frigorifer i pavarur prej cm. 70 h. 180 dhe kapacitet 427 l. Është në dispozicion në të bardhë. Nuk është Frost

 

Kodi: KOD0000000028

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎WHIRPOOL
ModeliNF TTNF8111SB
LojiDerë e dyfishtë
Klasa e energjisë:A+
Kapaciteti427 l
Kapaciteti i frigoriferit322 l
Kapaciteti i ngrirësit101 l
Absorbimi355 kW
Temperatura minimale e funksionimit10 ° C
Niveli i zhurmës43 db
Temperatura maksimale e funksionimit43 ° C

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.