L
  • No products in the cart.

FURRË INK WHIRPOOL AKZ96230NB/FU

/ /

FURRË INK WHIRPOOL AKZ96230NB/FU

2 stok

65,000 L

FURRË INK WHIRPOOL AKZ96230NB/FU

  • Ready2Cook përdor një sistem të fuqishëm për të arritur shpejt temperaturën e duhur dhe eliminon plotësisht nevojën për ngrohje paraprake.
  • Kapaciteti : 73 L
  • Klasa e energjise : A+

NUMRI I PROGRAMEVE: 12 programe

Kodi:KOD0000000529

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎WHIRPOOL
ModeliAKZ96230NB/FU
Kapaciteti (L)73
Ventilimi tangjencial i ftohjes:Po
CoolDoor (xhami reflektues i nxehtësisë):Po
Funksionet e gatimit në furrë:Gatim tradicional,

Gatim me ventilim,

Grill,

Gatim me ajrim

Dimensione60x60x55 cm
Ngarkesa totale elektrike (Watt):
3650 W
Pesha neto (kg):27.4
Pesha bruto (kg):28.6
Klasa e energjisëA+
Drita halogjene:Po

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.