L
  • No products in the cart.

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A

/ /

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A

1 stok

47,999 L

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A

Furra e klasit 3, Klasi A +, Ekran dixhital, pullat e jashtme, 2, 11 funksione: 9 funksione tradicionale, 2 funksione speciale,, Udhëzues teleskopik, Diamond Clean, zgavër 71 lt

Ajri i detyruar: Mund të gatuani ushqime të ndryshme që kërkojnë të njëjtën temperaturë gatimi në disa rafte në të njëjtën kohë. Ky funksion mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme pa u transferuar erë nga një ushqim në tjetrin.
Teknologjia Multiflow: Një sistem i avancuar i ventilimit me panelin e pasmë të optimizuar për shpërndarjen optimale të rrjedhës së nxehtësisë brenda furrës, pa zona riqarkullimi. Qarkullimi uniform i ajrit në të gjitha drejtimet dhe kontrolli elektronik garantojnë gatim të jashtëzakonshëm në çdo nivel.
Kontrolli elektronik i temperaturës: Kontrolli elektronik minimizon luhatjet e temperaturës gjatë gatimit, duke garantuar ngrohje konstante dhe një rezultat gjithmonë të përsëritshëm.
Udhërrëfyes teleskopik: Udhëzuesit teleskopik, funksionalë dhe praktikë për të shoqëruar dhe mbështetur tavën që pikon ose grilën kur nxirren nga furra, e bëjnë akoma më të lehtë dhe më të sigurt kontrollin gjatë gatimit të ushqimit.
Diamond Clean Cleaning: Diamond Clean është teknologjia ekskluzive që përdor fuqinë e avullit për të pastruar furrën pa detergjentë.
Grill me pjerrësi: Pastrim i plotë i të gjithë zgavrës së furrës: mjafton një gjest i thjeshtë për të liruar elementin e sipërm të ngrohjes dhe gjithashtu pastron me kujdes sipërfaqen e sipërme.

Kodi: KOD0000000050

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hotpoint Ariston
ModeliFA3841HIX/A
Kapaciteti (L)71
Mënyra e gatimit:Shumëfunksionale
Dimensionet HxWxD (cm) 59.5 x 55.1 x 59.5 cm; 30 Kg
Konsumi konvencional i energjisë220-240V
Frekuenca50/60 Hz
Të dhënat nominale të lidhjes elektrike2900 W
Lloji i udhëzuesve:Teleskopik
Materiali i zgavrës:të emaluara
Sistemi i integruar i pastrimit:Diamond Clean
Programet:Grill, Ventiluar, Gatim Maxi, Grill Turbo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.