L
  • No products in the cart.

65 LITRA

Furrë Inkaso CANDY 65 litra FCP 502N/E

Sold

Furrë Inkaso CANDY me ventilim e zeze 65 litra FCP 502N/E Furra Candy është e pajisur me funksione të veçanta si funksioni Cook Light, funksioni i picës dhe funksioni shumëfunksional. Klasa e energjisë A + ju lejon të zvogëloni konsumin e energjisë. Kodi: KOD0000000034

34,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.