L
  • No products in the cart.

Induksion

Pianurë AEG Induksion IKB84443IB

Pianurë AEG 80cm induksion IKB84443IB Pianura me induksion të serisë Bridge 6000 është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni Bridge kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka...

90,000 L

Pianurë CANDY CTP643

Sold

Pianurë CANDY 60cm CTP643 Pianura Candy është e lehtë për t'u përdorur falë panelit të tij qendror dhe unik të kontrollit ku mund të vendosen 4 zonat e pjesës së sipërme. Zona e dyfishtë e energjisë: Zonë fleksibël që lidh dy zona së bashku për tiganët tuaj më të mëdhenj të pjekjes deri në 40 * 20 cm. Funksioni përforcues lejon rritjen e përkohshme të fuqisë së zonës së zgjedhur të gatimit për të shpejtuar fazat specifike të përgatitjes.   Kodi:...

49,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.