L
  • No products in the cart.

35 DB

FRIGORIFER INKASO AEG SCN 81800 CO

FRIGORIFER INKASO AEG SCN81800 CO ME 3 SIRTARE Sistemi NoFrost parandalon formimin e ngricave në ndarjen e ngrirësit për të eliminuar veprimet e shkrirjes. Frigorifer derë më derë me teknologji TwinTech Ngrirës me sistem No Frost Mentesha vetëmbështetëse Super izoluar Kodi: KOD0000000253

109,999 L

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW   A nuk do të ishte pak më e lehtë gjetja e akullores me një frigorifer pa ngricë? Veçoria Total No Frost ruan një temperaturë të barabartë, duke parandaluar akumulimin e akullit dhe duke ju kursyer kohën dhe telashet e shkrirjes. Pjesa e brendshme e ftohjes metalike i shton një stil shtesë frigoriferit tuaj. Me një brendësi të bukur metalike reflektuese, frigoriferi duket po aq i mirë nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Kompresori i inverterit...

99,000 L

FRIGORIFER SAMSUNG RB34A7B5E22/EF/RLF/FG

Frigorifer SAMSUNG RB34A7B5E22/EF/RLF/FG Personalizojini dhe kombinoni frigoriferët për t'iu përshtatur stilit tuaj të jetesës. Mund ta përdorni si një modul të vetëm me dy dyer dhe një kapacitet prej 344 litrash. Megjithatë, nëse keni nevojë për më shumë hapësirë ruajtëse, gjithashtu mund të kombinoni lehtësisht disa module, duke përfshirë një model me një derë në dy madhësi të ndryshme ose një model tjetër me dy dyer.   Kodi: KOD0000000331

94,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.