L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW

/

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW

1 stok

99,000 L

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW

 

  • A nuk do të ishte pak më e lehtë gjetja e akullores me një frigorifer pa ngricë? Veçoria Total No Frost ruan një temperaturë të barabartë, duke parandaluar akumulimin e akullit dhe duke ju kursyer kohën dhe telashet e shkrirjes.
  • Pjesa e brendshme e ftohjes metalike i shton një stil shtesë frigoriferit tuaj. Me një brendësi të bukur metalike reflektuese, frigoriferi duket po aq i mirë nga brenda ashtu edhe nga jashtë.
  • Kompresori i inverterit dixhital ndryshon me zgjuarsi fuqinë dhe shpejtësinë e funksionimit të frigoriferit në atë se sa ftohje nevojitet. Kështu që temperatura është vazhdimisht perfekte, duke krijuar një frigorifer më efikas të energjisë, i cili është gjithashtu më pak i zhurmshëm dhe më jetëgjatë.

 

Kodi: KOD0000000422

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaSAMSUNG
ModeliBRB26705FWW
Lloji i ftohjesFtohje mono
Klasa e energjise:F
Totali bruto (litër)267 L
Numri i raftit (gjithsej)3 EA
Alarmi i dyervePo
Konsumim i energjise288 kWh/vit
Kapaciteti ftohës (kg/24 orë)6 kg/24hr
Doreza e derespjesë e futur
AkullbërësProdhuesi i akullit në tabaka
Funksioni i ngrirjes së energjisëPo
Enë me vezë (Tabak me vezë)Po
Raft i verësPo
Niveli zhurmes35 dBA

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.