L
  • No products in the cart.

Numri i Plitkave

Sobë Gatimi HYNDAI HSO7004-VHI

Sobë Gatimi Qëndrimi i lirë HYNDAI HSO7004-VHI Kodi: KOD0000000122

49,990 L

SOBË INDESIT I6V6C1A (X)/FR

Sold
SOBË INDESIT I6V6C1A (X)/FR

Sobë Gatimi Qendrim i lire Indesit I6V6C1AX/FR Dera është e pajisur me mentesha të reja dhe guarnicione metalike për heqjen e lehtë të derës së brendshme. Përparësitë: lehtësia e përdorimit dhe pastrimi. Kodi: KOD0000000123  

59,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.