L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER BANAK FC258D4AW1

Frigorifer Banak 198 Litra FC258D4AW1 Ngrirësi Hisense FC258D4AW1 shquhet për super-qetësinë e tij: ofron performancë të shkëlqyer duke ruajtur një nivel zëri shumë të ulët. Ka një kapacitet neto prej 198 litrash dhe një kapacitet ngrirjeje prej 15 kg / 24 orë.   Kodi: 6921727050205

31,990 L

FRIGORIFER BANAK HISENSE FC403D4AW1

Frigorifer Banak Hisense 306 Litra FC403D4AW1 Ngrirësi Hisense ka një kapacitet prej 306 litrash. Me klasën e energjisë F ju mund të kurseni në konsumin e energjisë dhe jeni në gjendje të ruani më mirë ushqimin tuaj.   Kodi: 6940970803284

38,990 L

FRIGORIFER HISENSE RB291D4CWF

Sold

RB291D4CWF Përshkrim i produktit Gjithçka rreth produktit frigorifer i pavarur me ngrirës në pjesën e poshtme • lartësia 161,3 cm • vëllimi i frigoriferit 159 l • vëllimi i ngrirësit 71 l • klasa e energjisë F • ndriçimi LED i brendshëm • kapaciteti i ngrirjes 3,2 kg / 24 orë • koha e ruajtjes 11 orë • frigoriferi mekanik dhe shkrirja e ngrirësit • kontrolli mekanik i temperaturës • niveli i zhurmës 39 dB Hisense RB291D4CWF, i bardhë Frigoriferi...

40,000 L

FRIGORIFER HISENSE RT267D4ADF

RT267D4ADF PERSHKRIMI Ndriçimi LED, përveçse i jep frigoriferit një dritë të këndshme dhe të rehatshme, lejon gjithashtu kursim më të madh të energjisë dhe më shumë respekt për mjedisin, krahasuar me llambat tradicionale.Raftet e xhamit të temperuar mund të zhvendosen ose hiqen sipas nevojave të hapësirës së brendshme. Niveli i zhurmës 40dB,Kapaciteti total 205L,Përmasat 542x550x1434 mm,Kapaciteti ngrirjes 41. KODI:KOD0000000464

33,000 L

FRIGORIFER HISENSE RT267D4AWF

Sold

RT267D4AWF PERSHKRIMI Ndriçimi LED, përveçse i jep frigoriferit një dritë të këndshme dhe të rehatshme, lejon gjithashtu kursim më të madh të energjisë dhe më shumë respekt për mjedisin, krahasuar me llambat tradicionale.Raftet e xhamit të temperuar mund të zhvendosen ose hiqen sipas nevojave të hapësirës së brendshme. Niveli i zhurmës 40dB,Kapaciteti total 205L,Përmasat 542x550x1434 mm,Kapaciteti ngrirjes 41. KODI:KOD0000000465

30,000 L

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW   A nuk do të ishte pak më e lehtë gjetja e akullores me një frigorifer pa ngricë? Veçoria Total No Frost ruan një temperaturë të barabartë, duke parandaluar akumulimin e akullit dhe duke ju kursyer kohën dhe telashet e shkrirjes. Pjesa e brendshme e ftohjes metalike i shton një stil shtesë frigoriferit tuaj. Me një brendësi të bukur metalike reflektuese, frigoriferi duket po aq i mirë nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Kompresori i inverterit...

99,000 L

LAVASTOVILJE CANDY TOTAL INKASO CDI1L38-02/T

Sold
LAVASTOVILJE CANDY TOTAL INKASO CDI1L38-02/T

Lavastovilje CANDY 60cm Total Inkaso CDI1L38-02/T Lavastovilja Candy CDI1L3802T me klasën e saj të energjisë F ju mundëson kursime të konsiderueshme të energjisë dhe performancë të mirë. Është i pajisur me 6 programe dhe një tregues të përfundimit të ciklit. Lexoni përshkrimin dhe zgjidhni të lani enët në rastin më të mirë.   Kodi: KOD0000000102

53,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.