L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE RT267D4ADF

/

FRIGORIFER HISENSE RT267D4ADF

3 stok

33,000 L

RT267D4ADF
PERSHKRIMI
Ndriçimi LED, përveçse i jep frigoriferit një dritë të këndshme dhe të rehatshme, lejon gjithashtu kursim më të madh të energjisë dhe më shumë respekt për mjedisin, krahasuar me llambat tradicionale.Raftet e xhamit të temperuar mund të zhvendosen ose hiqen sipas nevojave të hapësirës së brendshme.
Niveli i zhurmës 40dB,Kapaciteti total 205L,Përmasat 542x550x1434 mm,Kapaciteti ngrirjes 41.

KODI:KOD0000000464

3 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRT267D4ADF
KategoriaFrigorifer-ngrirës lart
Klasi i energjisëF
Konsumi i energjisë (kWh/24h)0,721 kWh / 24h
Absorbimi221 kWh
Niveli i zhurmës40 dB /C
Kapaciteti total205 ​​l
Kapaciteti ftohës2KG/24H
Gjerësia55 cm
Lartësia143.4 cm
Thellesi54.2 cm
Pesha‎42.5kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.