L
  • No products in the cart.

62 dB

Aspiratorë Aeg

Sold
Aspiratorë Aeg X99384MV03

Aspiratorë Aeg X99384MV03

Aspiratorë Franke

Sold

Aspiratorë Franke FVT605BKA Kapaku Franke FVT 605 BK A i serisë Vertis me fije kristal të zi është i pajisur me një fuqi prej 200 W, kontroll me prekje, ndriçim LED, shpejtësi maksimale të rrjedhës 580 m³ / orë dhe klasë të efikasitetit të energjisë A. Diskret dhe funksional, i lehtë për t'u çmontuar dhe të pastër.

KOKË KONDICIONERI HISENSE 7 BTU DJ20YD00G

KOKË KONDICIONERI HISENSE 7 BTU DJ20YD00G

Koke kondicioneri Hisense 7 BTU DJ20YD00G Teknologjia e drejtimit DC me valë sinus 180 ° Sistemi monitoron vazhdimisht ftohtësinë e kompresorit dhe krijon formën më efikase të valës për të përcaktuar kursimet efektive të konsumit. Kompresor me magnet rubidium Falë kompresimit më të madh të molekulave të gazit, kompresori me magnet rubidium garanton efikasitet më të madh dhe përthithje më të ulët Valvula e zgjerimit elektronik Njësia e jashtme përdor një valvul zgjerimi elektronik që rregullon dhe optimizon sasinë e...

25,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.