L
  • No products in the cart.

51 DB

LAVASTOVILJE HOTPOINT ARISTON TOTAL INKASO HSIE2B19

Lavastovilje Hotpoint Ariston total inkaso HSIE2B19 45cm A+ Inverter Veçoritë e kësaj pjatalarëse të integruar Hotpoint: model i vogël i hollë me një numër të madh cilësimesh vendi, për të pasur të gjithë hapësirën e nevojshme, brenda dhe jashtë enëlarëses. Konsumi i ulët i ujit i kombinuar me një dizajn ergonomik dhe kompakt. Ngjyra e bardhë. Këmbë të rregullueshme në lartësi për stabilitet të përsosur në çdo sipërfaqe.   Kodi: KOD0000000106

55,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.