L
  • No products in the cart.

521 Litra

FRIGORIFER HAIER A+++ HSR3918ENPB

FRIGORIFER HAIER A+++ HSR3918ENPB Marka: Hisense Kapaciteti: 528 litra Konfigurimi: pa instalim Materiali: çelik inox Karakteristikë e veçantë: Multi air flow, total no frost.

110,500 L

FRIGORIFER HISENSE 521L INOX RS670N4GBE

Frigorifer Hisense Xham i ZI 521L Inox RS670N4GBE Frigorifer-ngrirës Side by Side Dizajni mbresëlënës dhe jashtëzakonisht në modë me dy dyer, i famshëm për frigoriferët e tij amerikanë, tani mund të dekorojë kuzhinën tuaj me ndihmën e Hisense. Teknologji Total No Frost: Kjo teknologji krijon kushtet e duhura, e mban ushqimin të freskët dhe të ushqyeshëm për më gjatë, pasi në frigorifer nuk krijohet ngrica. Kjo do të thotë që nuk do të duhet të humbisni kohën tuaj të çmuar...

149,990 L

FRIGORIFER HISENSE RS670N4GBE

Frigorifer Hisense 521 litra xham i zi 2M RS670N4GBE,Klasi i Energjisë E, optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë.   Kodi: KOD0000000009

149,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.