L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE 521L INOX RS670N4GBE

/

FRIGORIFER HISENSE 521L INOX RS670N4GBE

1 stok

149,990 L

Frigorifer Hisense Xham i ZI 521L Inox RS670N4GBE

Frigorifer-ngrirës Side by Side

Dizajni mbresëlënës dhe jashtëzakonisht në modë me dy dyer, i famshëm për frigoriferët e tij amerikanë, tani mund të dekorojë kuzhinën tuaj me ndihmën e Hisense.

Teknologji Total No Frost: Kjo teknologji krijon kushtet e duhura, e mban ushqimin të freskët dhe të ushqyeshëm për më gjatë, pasi në frigorifer nuk krijohet ngrica. Kjo do të thotë që nuk do të duhet të humbisni kohën tuaj të çmuar duke shkrirë frigoriferin.

Funksioni Multi Flow Air: Sistemi Multi Air Flow shpërndan ajrin e ftohtë në mënyrë të barabartë në frigorifer, kështu që ruan temperaturën optimale gjatë gjithë kohës. Ushqimi ruhet në frigorifer në mënyrë perfekte, pavarësisht se ku vendoset në frigorifer apo ngrirës.

Sinjali i derës: Kjo veçori do t’ju lajmërojë nëse e lini të hapur derën e frigoriferit ose të ngrirësit. Sensori inteligjent zbulon nëse dera është e hapur dhe dërgon një sinjal zanor për të parandaluar prishjen e ushqimit.

Dorezë moderne metalike: Doreza e kësaj linje produktesh ka një dizajn të ri që i jep asaj një vijë të drejtë dhe të qetë. Tani është edhe më e lehtë për t’u hapur dhe, më e rëndësishmja, më e lehtë për t’u pastruar.

Kodi: KOD0000000015

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRS670N4GBE
KategoriaFrigorifer
Klasi i energjisëE
Kapaciteti i ngrirjes [kg / 24 orë]11
Kapaciteti i dhomës së ngrirjes [l]185
Niveli i zhurmës43 dB
Kapaciteti total336 frigorifer + 185 ngrirësi
Numri i dyerve2
Numri i kontejnerëve me perime2
Lartësia‎178.6 cm
Gjerësia91 cm
Numri i rafteve për shishe‎1

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.