L
  • No products in the cart.

Apirator Falmec Total inkaso Burano 600m3 ZZZN460F

Apirator Falmec Total inkaso Burano me paket elektronike me xham te zi 600m3 ZZZN460F Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. Kodi; 8034122362021

48,000 L

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM

ASPIRATOR JETAIR AURORA LX/GRX/F/60CM Kapaku i JETAIR AUROR Aduket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese...

19,000 L

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM

ASPIRATOR CANDY CVMA70W 60CM Kapaku i ishullit CANDY duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AISI 304 me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000187

44,999 L

Aspirator Falmec Burano 600m3

Sale

Aspirator Falmec Burano me pakete elektronike ngjyra i bardh total inkaso 600m3 Kapaku Mira Black ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. Kodi; 803412236014

37,000 L

ASPIRATOR JETAIR BETTA 60/GR/BK GL BLACK 60 CM INCAS-SHINE

ASPIRATOR JETAIR BETTA 60/GR/BK GL BLACK 60 CM INCAS-SHINE Kapaku me shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000570

29,000 L

ASPIRATOR JETAIR ORION LT/F/60/T LX/GR/F/60/VT BLACK 60 CM INKASO SHINE

ASPIRATOR JETAIR ORION LT/F/60/T LX/GR/F/60/VT BLACK 60 CM INKASO SHINE Kapaku  shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt. KOD0000000578

20,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.