L
  • No products in the cart.

44 DB

LAVASTOVILJE AEG 13 SETE FSE63617P

Sold
LAVASTOVILJE AEG 13 SETE FSE63617P

Lavastovilje AEG A+++ 13 sete FSE63617P Aeg FSE63617P - Pjatalarëse totale e integruar 60 cm - 13 cilësime Me lavastoviljen Aeg FSE63617P enët tuaja delikate mund të lahen më sigurtë falë mbështetësve AEG SoftGrip dhe SoftSpikes që i mbajnë në mënyrë perfekte enët në vend, duke parandaluar kështu thyerjen e tyre. Kodi: KOD0000000101

87,999 L

LAVASTOVILJE AEG QL FFB3700PM

LAVASTOVILJE AEG QL FFB3700PM

Lavastovilje AEG 60cm QL FFB3700PM Lavastovilje Aeg autonome 15 vende(autonome, çelik inoks, A + + +, pjatalarëse me madhësi të plotë (60 cm), çelik inox, paketë me 15 vende) Falë teknologjisë AirDry të AEG FFB63700PM, ju mund t'i vendosni enët tuaja direkt në dollapin e kuzhinës, pa pasur nevojë t'i thani ato me peshqir enësh. Ky funksion hap automatikisht derën e enëlarëses 10 centimetra, duke lejuar që pikat e fundit të thahen natyrshëm. Cikli i kujdesshëm është i dobishëm për...

89,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.