L
  • No products in the cart.

1200 W

Kondicioner HEC 35TO-IN 12 BTU

Kondicioner HEC 35TO-IN 12 BTU + MONTIMIN FALAS KOD0000000409

54,000 L

Mikrovalë Inkaso Elektrolux EMS170060W

Mikrovalë Inkaso Elektrolux e bardhë EMS170060W   Kodi: KOD0000000135  

49,990 L

Pianurë AEG HK654070FB

Pianurë AEG HK654070FB Pianura  është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni  kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha. Ndërfaqja me prekje...

55,000 L

Pianurë AEG induksion 2V/C+2G HD634170NB

Pianurë AEG induksion 2V/C+2G HD634170NB Pianura me induksion të serisë Bridge 6000 është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni Bridge kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për...

Pianurë AEG Touch HK634020XB

Pianurë AEG Touch HK634020XB Pianura AEG Touch  është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni  lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Funksioni Touch kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha....

49,900 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.