L
  • No products in the cart.

53 DB

LAVASTOVILJE CANDY TOTAL INKASO CDI1L38-02/T

Sold
LAVASTOVILJE CANDY TOTAL INKASO CDI1L38-02/T

Lavastovilje CANDY 60cm Total Inkaso CDI1L38-02/T Lavastovilja Candy CDI1L3802T me klasën e saj të energjisë F ju mundëson kursime të konsiderueshme të energjisë dhe performancë të mirë. Është i pajisur me 6 programe dhe një tregues të përfundimit të ciklit. Lexoni përshkrimin dhe zgjidhni të lani enët në rastin më të mirë.   Kodi: KOD0000000102

53,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.