L
  • No products in the cart.

56 LITRA

Furrë Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX

Sold

Furre Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX Furra elektrike e integruar REB 2107 AAX. Furra që jua bën jetën më të lehtë. Gatimi është edhe më i lehtë. Falë funksioneve të dobishme të furrës, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. Me ventilim tangjencial, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit. Operacione edhe më të lehta pastrimi me derën e brendshme të lëmuar me xham të lëvizshëm. Ngjyra çelik inox kundër...

37,999 L

Sobë Gatimi HYNDAI HSO7004-VHI

Sobë Gatimi Qëndrimi i lirë HYNDAI HSO7004-VHI Kodi: KOD0000000122

49,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.