L
  • No products in the cart.

Furrë Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX

Sold
/ /

Furrë Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX

S’ka stok

37,999 L

Furre Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX

Furra elektrike e integruar REB 2107 AAX. Furra që jua bën jetën më të lehtë. Gatimi është edhe më i lehtë. Falë funksioneve të dobishme të furrës, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. Me ventilim tangjencial, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit. Operacione edhe më të lehta pastrimi me derën e brendshme të lëmuar me xham të lëvizshëm. Ngjyra çelik inox kundër gjurmëve të gishtave.

Kodi: KOD0000000043

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliREB2107AAX
Kapaciteti (L)56 Litra
DisplayLED
Dimensionet HxWxD (mm)589x594x560
Ngarkesa totale elektrike (Watt)
2500
Temperatura maksimale (° C)50° C-250° C
Pesha neto (kg)26.4
Pesha bruto (kg)27.6
Lartësia e paketimit (mm)
654
Klasa e energjisëA
FunksioneFunksionet e gatimit në furrë: Gatim përfundimtar, Gatim tradicional, Gatim i ajrosur, skarë i shpejtë, skarë, gatim me ajrim ekologjik, skarë me ventilim të dyfishtë

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.