L
  • No products in the cart.

Sobë Gatimi HYNDAI HSO7004-VHI

/ /

Sobë Gatimi HYNDAI HSO7004-VHI

1 stok

49,990 L

Sobë Gatimi Qëndrimi i lirë HYNDAI HSO7004-VHI

Kodi: KOD0000000122

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎HYUNDAI
ModeliHSO7004-VHI
Numri i vatrave4 vatra elektrike
Kapaciteti:56 L
Dimensionet e përgjithshme (GJxThxL):600 x 500 x 850 mm
Numri i programeve5
Paneli i KontrollitMekanik
Temperatura Maksimale250 gradë C
Mënyra e pjekjesMe ventilim
SpecifikaVatra prej qeramike dhe furrë me ventilim

E pajisur me kohëmatës

Kyçje paneli

Kontroll pjekje

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.