L
  • No products in the cart.

Definicioni

SAMSUNG SAMSUNG 50″ AU7100 (2021) 4K ULTRA HD HDR SMART TV

SAMSUNG 50" AU7100 (2021) 4K Ultra HD HDR Smart TV Gjithçka që shikoni është përmirësuar në detaje mbresëlënëse 4K Ultra HD Ekrani pa korniza afër, kështu që gjithçka që ju pëlqen është fotografia e mrekullueshme Sinkronizon altoparlantët e televizorit dhe shiritit të zërit në harmoni të përsosur Aplikacionet Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney+, BT Sport dhe më shumë Kodi: KOD0000000458

77,000 L

Televizor HISENSE 43″ Class- Seria A6G

Sold

TV 43" 4K UHD HISENSE ANDROID SMART (2021) Thjesht i Shkëlqyeshëm Seria A6G. Duke vërtetuar se gjërat e mira vijnë gjithashtu në paketa të mëdha. Plus me mbajtëse me pozicione të dyfishta (në madhësi të zgjedhura) - dy grupe folesh të montimit, ju mund ta përshtatni atë që i përshtatet më së miri mobiljeve tuaja. Zgjidhni madhësinë e përsosur për hapësirën tuaj dhe shijoni cilësinë e figurës 4K UHD. Karakteristikat kryesore të Serisë A6G A6G jep më shumë se katër...

L

Televizor Hisense 50 polsh Led smart 4K H50N6800

Me këtë televizor, ju thjesht mund të gëzoni çdo film, serial ose dokumentar në cilësi të përsosur me një rezolucion të mprehtë 4K UHD 3840 x 2160 pikselë. Televizori gjithashtu mbështet HbbTV, Netflix ose ndarjen e lehtë të mediave nëpërmjet Anyview. E veçanta e këtij TV është që ofron mundësi inçizimi të programeve përmes USB si dhe ka zë kumbues e të qartë me fuqi prej 2x10W. Përfshin konektorë HDMI, USB, LAN, Cl, RCA.

82,990 L

Televizor Hisense 50 Polsh Smart Led 4K H50E76GQ

Televizor Hisense 50 Polsh Smart Led 4K H50E76GQ Ky televizor ka veçori teknike ideale për performancë të përsosur. Është me diagonale 50'' dhe rezolucion 3840 x 2160 (4K UHD). Altoparlantët kanë kapacitet 20 W dhe mbështet teknologjitë HDR10 +, HLG, Smart. Ka pranues DVB-C, DVB-S2, DVB-T2 (HEVC) dhe lidhet me pajisje përmes portit HDMI, USB, audio. KOD0000000145

79,990 L

Televizor Hisense 55 Polsh Led UHD H55A7500F

Televizor Hisense 55 Polsh Led UHD H55A7500F Asnjë ekran nuk mund të shfaqë të gjitha ngjyrat që ne në fakt shohim në realitet. Por, një gamë e gjerë ngjyrash rrit shumë atë që mund të na tregojë ekrani i televizorit. Me televizorët ULED Hisense ngjyrat zgjerohen në më shumë se 90% të DCI-P3, që do të thotë se imazhi që shohim është çuditërisht afër botës reale. Misioni i televizorëve Hisense në lidhje me ngjyrën nuk është vetëm ngopja, por edhe...

84,990 L

TELEVIZOR HISENSE 55 POLSH SMART UHD H55A7100F

TELEVIZOR HISENSE 55 POLSH SMART UHD H55A7100F Zhytuni në detaje mahnitëse 4K HDR me Hisense A7100F. Rezolucioni 4K Ultra HD jep cilësi të mprehtë të figurës, ndërsa HDR maksimizon kontrastin dhe saktësinë e ngjyrave. UHD AI Upscaler përmirëson të gjitha sportet, shfaqjet televizive dhe filmat tuaj të preferuar në një cilësi super të qartë, gati 4K pa mundim. Sistemi operativ VIDAA U Smart TV i Hisense ju lejon të shijoni të gjithë argëtimin tuaj të preferuar nga Netflix, Prime Video,...

84,990 L

Televizor Hisense 55 polsh Ultra Led UHD Smart H55U8GQ

  Televizor Hisense 55 polsh Ultra Led UHD Smart H55U8GQ Gjithçka që shikoni është përmirësuar në detaje mbresëlënëse 4K Ultra HD Ekrani pa korniza afër Sinkronizon altoparlantët e televizorit dhe shiritit të zërit në harmoni të përsosur Aplikacionet Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney+, BT Sport dhe më shumë     KOD0000000150

189,990 L

Televizor Hisense 55″ Class- Seria A6G

Sold

TV 55" 4K UHD HISENSE ANDROID SMART (2021) Thjesht të Shkëlqyeshëm Seria A6G. Duke vërtetuar se gjërat e mira vijnë gjithashtu në paketa të mëdha.  Plus me mbajtëse me pozicione të dyfishta (në madhësi të zgjedhura) - dy grupe folesh të montimit, ju mund ta përshtatni atë që i përshtatet më së miri mobiljeve tuaja. Zgjidhni madhësinë e përsosur për hapësirën tuaj dhe shijoni cilësinë e figurës 4K UHD. Karakteristikat kryesore të Serisë A6G A6G jep më shumë se katër...

L

Televizor Hisense 65 polsh Ultra Led Smart UHD H65U8GQ

Televizor Hisense 65 polsh Ultra Led Smart UHD H65U8GQ Gjithçka që shikoni është përmirësuar në detaje mbresëlënëse 4K Ultra HD Ekrani pa korniza afër, kështu që gjithçka që ju pëlqen është fotografia e mrekullueshme Sinkronizon altoparlantët e televizorit dhe shiritit të zërit në harmoni të përsosur Aplikacionet Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney+, BT Sport dhe më shumë KOD0000000153

229,990 L

Televizor Hisense 65 polsh U Led Smart UHD H65U8QF

Televizor Hisense 65 polsh U Led Smart UHD H65U8QF Gjithçka që shikoni është përmirësuar në detaje mbresëlënëse 4K Ultra HD Ekrani pa korniza afër, kështu që gjithçka që ju pëlqen është fotografia e mrekullueshme Sinkronizon altoparlantët e televizorit dhe shiritit të zërit në harmoni të përsosur Aplikacionet Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney+, BT Sport dhe më shumë KOD0000000154

219,990 L

Televizor Hisense Led ULtra HD H58A7100F

Televizor Hisense Led ULtra HD H58A7100F Gjithçka që shikoni është përmirësuar në detaje mbresëlënëse 4K Ultra HD Ekrani pa korniza afër, kështu që gjithçka që ju pëlqen është fotografia e mrekullueshme Sinkronizon altoparlantët e televizorit dhe shiritit të zërit në harmoni të përsosur Aplikacionet Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney+, BT Sport dhe më shumë KOD0000000152

89,990 L

Televizor HISENSE OZONE 55 Polsh UHD H55Z6000

Televizor HISENSE OZONE 55 Polsh UHD H55Z6000 Gjithçka që shikoni është përmirësuar në detaje mbresëlënëse 4K Ultra HD Ekrani pa korniza afër, kështu që gjithçka që ju pëlqen është fotografia e mrekullueshme Sinkronizon altoparlantët e televizorit dhe shiritit të zërit në harmoni të përsosur Aplikacionet Smart TV: Netflix, Prime Video, Disney+, BT Sport dhe më shumë KOD0000000160    

64,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.