L
  • No products in the cart.

220 Litra

FRIGORIFER INKASO ELEKTROLUX NGRIRËS EUX2245AOX

Frigorifer inkaso Elektrolux Port inox ngrires EUX2245AOX Electrolux Freezer EUX2245AOX është i pajisur me teknologjinë No Frost, ekran LCD me Touch Control, funksionin FastFreeze, vëllim të dobishëm për ushqimin e ngrirë 204 litra, 5 sirtarë duke përfshirë 1 sirtar XXL SpacePlus® - 2 ndarje të palosshme, ndriçim LED dhe klasën e energjisë A ++.   Kodi: KOD0000000022

129,900 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.