L
  • No products in the cart.

10 KG

LAVATRIÇE AEG 10 KG L6FBI143

Sold

Lavatriçe AEG 10 kg L6FBI143 Kjo makinë larëse e Serisë 6000 është e pajisur me Teknologjinë ProSense®: programi i larjes është i optimizuar për të reduktuar fërkimin midis rrobave dhe për të shmangur larjen e tepërt, duke kursyer kohë, ujë dhe energji. Sistem inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, për të larë rrobat çdo ditë duke reduktuar kohën, konsumimin dhe konsumin e ujit dhe energjisë Kjo makinë larëse është e pajisur me shportën GentleCare, e cila është projektuar...

87,000 L

Lavatriçe Elektrolux 10 kg EW6F512Y

Lavatriçe Elektrolux 10 kg EW6F512Y Makina larëse Electrolux EW6F512Y garanton larje delikate falë sistemit SensiCare që rregullon kohëzgjatjen e programit sipas ngarkesës, duke konsumuar më pak energji dhe ujë dhe, në të njëjtën kohë, duke shmangur larjen e tepërt të rrobave tuaja.   Kodi: KOD0000000060

79,000 L

LAVATRIÇE HISENSE 10KG + 6KG WDQ1014EVJM

Lavatrice Hisense 10 + 6kg tharje WDQ1014EVJM Kjo tharëse larëse, pjesë e serisë PureJet nga Hisense, vjen me një kapacitet të ngarkesës larëse 10 kg dhe një kapacitet tharjeje prej 6 kg, kështu që është e përkryer për të trajtuar rrobat e një familjeje të madhe. Ky model ka 14 programe të shkëlqyera, me teknologjinë e pastër me avull për të ndihmuar në minimizimin e hekurosjes, një rrotullim 1400 rpm dhe teknologji inverter që e bëjnë atë vërtet të qetë...

75,000 L

LAVATRICE Hotpoint Ariston NWBT1045WDAD

NWBT1045WDAD Lavatriçe cm. 60 - kapacitet 10 kg - e bardhe - NWBT 1045 WDAD IT N - HOTPOINT ARISTON Performanca Klasa e efikasitetit të energjisë: B Konsumi i ujit të programit eko në litra për cikël: 52 Konsumi i ponderuar i energjisë në kWh për 100 cikle larje të programit eco 40-60: 59 Shpejtësia e rrotullimit në rrotullime për minutë të programit eco 40-60 me kapacitet nominal: 1351 Klasa e efikasitetit të tharjes në centrifugim të programit eco 40-60:...

75,000 L

LAVATRICE INDESIT 10 KG BWE 91484X WS EU N

Sold

BWE 91484X WS EU N INDESIT BWE 101484X WSSS IT Lavatrice 10 kg Klasa C Thellësi 61 cm Rrotullim 1400 rpm Teknologji Push & Wash / Motor inverter / Heshtar / Program Eko / Funksioni Nis-Pause - Innex   KODI:KOD0000000073

70,000 L

LAVATRIÇE INDESIT 10 KG I BWE 101484X WSSS GCC

Sale Sold

Lavatriçe Indesit 10 kg 1400 RPM I BWE 101484X WSSS GCC Kjo makinë larëse Indesit e pavarur me dritare të përparme ka këto karakteristika: kapacitet shumë i madh prej 10 kg. Klasa e jashtëzakonshme e efikasitetit të energjisë A +++ duke reduktuar konsumin e energjisë me 10%. Një shpejtësi e shpejtë rrotullimi prej 1400 rpm. Ngjyra e bardhë.

62,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.