L
  • No products in the cart.

Lavatriçe Elektrolux 10 kg EW6F512Y

/ /

Lavatriçe Elektrolux 10 kg EW6F512Y

1 stok

79,000 L

Lavatriçe Elektrolux 10 kg EW6F512Y

Makina larëse Electrolux EW6F512Y garanton larje delikate falë sistemit SensiCare që rregullon kohëzgjatjen e programit sipas ngarkesës, duke konsumuar më pak energji dhe ujë dhe, në të njëjtën kohë, duke shmangur larjen e tepërt të rrobave tuaja.

 

Kodi: KOD0000000060

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEW6F512Y
Klasa energjikeD
Kapaciteti10 kg
Rpm1200 rpm
Gjerësia60 cm
Lartësia85 cm
Thellësi60 cm
Pa zhurmë gjatë larjes54 dB
Pa zhurmë në centrifugë78 dB
Programe specialee shpejtë 14 min, Shpëlarje, Sport, Xhinse, Anti-alergjik, Duvet
Opsione:Paralarje, centrifugim, shpëlarje shtesë
SpecifikaEkran LCD me ndërfaqen e kontrollit me prekje

Opsioni i kursimit të kohës

Program leshi i certifikuar nga Woolmark Blue

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.