L
  • No products in the cart.

900 W

Furrë Mikrovalë Candy Inkaso MIG25BNT

Sold

Furrë Mikrovalë Candy Inkaso 25 litra MIG25BNT Mikrovalë e integruar: vëmendja ndaj detajeve dhe përfundimi prej çeliku inox kundër gjurmëve të gishtave e bëjnë mikrovalën e integruar Candy të përsosur për çdo lloj kuzhine Mikrovalë me skarë: gatuaj, gratin, ngroh, shkrije; mos e kufizoni imagjinatën tuaj; Falë kombinimit të mikrovalës dhe skarës, përgatitja e pjatave si një kuzhinier i shkëlqyer do të bëhet lojë për fëmijë Programe automatike për gatim: të befasosh mysafirët ose familjen tënde nuk ka qenë kurrë...

54,990 L

Furrë Mikrovalë Hotpoint Ariston MF25GIIXHA

Furrë Mikrovalë Hotpoint Ariston 25 litra MF25GIIXHA Furrë me mikrovalë e integruar Hotpoint Ariston MF25G IX HA me funksionet e gatimit automatik dhe të shkrirjes, për të garantuar gjithmonë rezultate maksimale. Kapaciteti i brendshëm 25 litra.   Kodi: KOD0000000137

45,990 L

Mikrovalë Inkaso AEG 25 Litra MBE2658D-M

Sold

Mikrovalë Inkaso AEG 25 Litra, e Zezë MBE2658D-M Mënyrat të shumta gatimi Funksionet e shkrirjes Sipërfaqja kundër gjurmëve të gishtave Kontroll me prekje Kodi: KOD0000000134

22,990 L

Mikrovalë Inkaso Elektrolux Inox MO325GXE

Mikrovalë Inkaso Elektrolux 25 litra Inox MO325GXE Furra me mikrovalë Electrolux MO325GXE për gatim ose pjekje në skarë, një funksion i dyfishtë për një shkathtësi unike. Kodi: KOD0000000136

46,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.