L
  • No products in the cart.

56 dB

KONDICIONER HISENSE 18 BTU DJ50XA0BG

Sold
KONDICIONER HISENSE 18 BTU DJ50XA0BG

Koke kondicioneri Hisense 18 BTU DJ50XA0BG · Super cool · Lëkundje automatike 4D · Super e heshtur (19db) · Vetëpastrimi i brendshëm · Inteligjente · Ngrohje në 8ºC · Instalim i lehtë · Monitorimi i Wi-Fi Shijoni rehatinë pa pritur Nëpërmjet teknologjisë së nisjes së shpejtë të inverterit QSD, inverter AC Hisense arrin ftohje të shpejtë, duke ju bërë të ndiheni më të freskët 50% më shpejt se kondicionerët e zakonshëm. Ofron një përvojë pa ndërprerje automatike të rrjedhjes së...

35,000 L

KONDICIONER HISENSE CA35YR01G

Sold
KONDICIONER HISENSE CA35YR01G

Kondicioner Hisense 12 BTU Inverter CA35YR01G/CA35YR01W Kodi: KOD0000000112

52,000 L

KONDICIONER HISENSE TG35VE00G/TG35VE00VV

KONDICIONER HISENSE TG35VE00G/TG35VE00VV

Kondicioner Hisense 12 BTU TG35VE00G/TG35VE00VV Hisense - TG35VE00G. Kondicioner 12000 Btu/h Kondicioner inverter Monosplit me pompë nxehtësie të klasit A ​​++ / A + Gaz R32. Kondicioneri i Serisë Mini Apple Pie përbëhet nga njësia e brendshme: TG35VE00G dhe njësia e jashtme: TG35VE00W. Sensori i brendshëm i telekomandës është në gjendje të zbulojë temperaturën përreth dhe ta transmetojë këtë informacion në njësinë e brendshme, e cila sipas saj do të përshtatë funksionimin e saj për të siguruar rehati maksimale. Rehati...

68,000 L

LAVATRICE INDESIT 10 KG BWE 91484X WS EU N

Sold

BWE 91484X WS EU N INDESIT BWE 101484X WSSS IT Lavatrice 10 kg Klasa C Thellësi 61 cm Rrotullim 1400 rpm Teknologji Push & Wash / Motor inverter / Heshtar / Program Eko / Funksioni Nis-Pause - Innex   KODI:KOD0000000073

70,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.