L
  • No products in the cart.

KONDICIONER HISENSE TG35VE00G/TG35VE00VV

/

KONDICIONER HISENSE TG35VE00G/TG35VE00VV

1 stok

68,000 L

Kondicioner Hisense 12 BTU TG35VE00G/TG35VE00VV

  • Hisense – TG35VE00G. Kondicioner 12000 Btu/h Kondicioner inverter Monosplit me pompë nxehtësie të klasit A ​​++ / A + Gaz R32. Kondicioneri i Serisë Mini Apple Pie përbëhet nga njësia e brendshme: TG35VE00G dhe njësia e jashtme: TG35VE00W.
  • Sensori i brendshëm i telekomandës është në gjendje të zbulojë temperaturën përreth dhe ta transmetojë këtë informacion në njësinë e brendshme, e cila sipas saj do të përshtatë funksionimin e saj për të siguruar rehati maksimale.
  • Rehati 360 °: Flapat mund të lëkunden jo vetëm horizontalisht, por edhe vertikalisht. Shpërndarja e ajrit (të nxehtë apo të freskët) është kështu më homogjene, duke garantuar rehati absolute.
  • 5 nivele të shpejtësisë së ventilatorit.Mundësia e vendosjes së shpejtësisë së ventilatorit në 5 nivele të ndryshme lejon një kontroll më të saktë të cilësisë së ajrit të futur në mjedis dhe zhurmës.

Kodi: KOD0000000117

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliTG35VE00G/TG35VE00VV
TipologjiaKondicioner Monosplit
Duke u ftohur
Kapaciteti std (Min ~ Max)3,5 (1,2-4,1) kW
Absorbimi i STD (Min ~ Max)1,0 (0,19-1,5) kW
Klasa sezonale e efikasitetit të energjisëA++
Konsumi vjetor tregues i energjisë (CEF)201 kWh/a
Ngrohja
Kapaciteti std (Min ~ Max)4,0 (1,6-4,3) kW
Absorbimi i STD (Min ~ Max)1,025 (0,19-1,5) kW
Klasa sezonale e efikasitetit të energjisëA+
Njësia e brendshme
Dimensionet (WxHxD)950x275x208 mm
Niveli i fuqisë së zërit (maksimumi)56 dB
Njësi e jashtme
Dimensionet (WxHxD)715x240x480 mm
Niveli i fuqisë së zërit (maksimumi)63 dB(A)
Gama e funksionimit (ftohje)-15° ~43° °C
Gama e funksionimit (ngrohje)-15° ~24° °C

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.