L
  • No products in the cart.

BATANIJE KËMBËSH IMETEC ART 16061C

/

BATANIJE KËMBËSH IMETEC ART 16061C

2 stok

6,800 L

BATANIJE KËMBËSH IMETEC ART 16061C

Me një konsum të ulët të energjisë prej 100 W, ajo arrin një temperaturë maksimale prej 32 ° C – 35 ° C. Temperatura mund të vendoset në 6 gradë. Këpuca ruan automatikisht temperaturën e dëshiruar, e cila siguron komoditet në përdorim. Gallet CCH 210 funksionon në një kontroll kabllor energjie me një ekran dhe kohëmatës, me të cilin mund të vendosni si intensitetin ashtu edhe kohën e ngrohjes në intervalin nga 45 deri në 90 minuta, pas së cilës fiket automatikisht. Këpuca ka një sensor për të parandaluar mbinxehjen.

Kodi: KOD0000000364

2 stok

Compare

Përshkrim

 

MarkaImetec
Modeli16061C
Fuqia100W
PESHA560g
DIMENSIONET25 x 29cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.