L
  • No products in the cart.

KONDICIONER ARIEL AM-H12A4/MFR2-EU 12000BTU PORTABEL

/ /

KONDICIONER ARIEL AM-H12A4/MFR2-EU 12000BTU PORTABEL

2 stok

50,000 L

KONDICIONER ARIEL AM-H12A4/MFR2-EU 12000BTU PORTABEL

Dëshironi të ndjeni ngrohtësinë e diellit edhe në ditët e ftohta të dimrit? Kjo veçori e ngrohjes dhe ftohjes jep një ndjenjë të ngjashme. Nxehtësia sigurohet në një temperaturë të jashtme prej -20 ℃ ose në temperaturë ambienti falë teknologjisë së parangrohjes me ndihmën e një ngrohës në njësinë e jashtme. Kondicioneri mund të nxehet normalisht edhe kur temperatura e jashtme është -20 ° C.

2 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎ ARIEL
ModeliAM-H12A4/MFR2-EU
Klasa e energjisë (SEER / SCOP):A ++ (6.1 / 4.0)
Kapaciteti ftohës:6000 W
Kapaciteti i ngrohjes:6250 W
Fuqia mesatare (ftohje/ngrohje): 5000 W / 5600 W
Fuqia hyrëse e ftohjes:1540 W
Temperatura e funksionimit:nga -20 ℃ në 43 ℃
Dimensionet e mësipërme. Njësia:71 x 47.6 x 38.5cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.