L
  • No products in the cart.

BATANIJE IMETEC DOPIO (ART 62211)

/

BATANIJE IMETEC DOPIO (ART 62211)

1 stok

12,000 L

BATANIJE IMETEC DOPIO (ART 62211)

Batanija Imetec është shumë praktike, me teknologjinë e patentuar ADAPTO, e ndezni, zgjidhni temperaturën që dëshironi dhe nxehet në moment. Batanija elektrike është shumë më e ngrohtë se një batanije tradicionale: ju mund të zgjidhni të preferuarën tuaj midis 6 temperaturave dhe të programoni fikjen automatike nga 1, 3 deri në 9 orë nga ndezja, ajo ruan automatikisht të njëjtin nivel të zgjedhur të rehatisë. Kontrolli është dixhital led dhe mund të ndahet nga batanija. Sistemi i sigurisë Eletro Block për sigurinë tuaj në çdo kohë. Batanija elektrike Imetec ju mbështjell me butësinë e saj. Është e përbërë prej kadifeje të lëmuar dyngjyrëshe në njërën anë dhe model paisley nga ana tjetër, për ta bërë atë edhe më personal. Mund të lahet lehtësisht në lavatriçe në 30°C. Matjet (gjerësia x lartësi x thellësi) 180 x 3 x 145 cm Pesha 1.76 kg

Kodi:KOD0000000361

1 stok

Compare

Përshkrim

 

MarkaImetec
ModeliMe ngrohje elektrike
Fuqia150W
PESHA1.76kg
DIMENSIONET140×180 cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.