L
  • No products in the cart.

Kondicioner HISENSE 12 btu CA35YR03G/W 1

Sale!
/

Kondicioner HISENSE 12 btu CA35YR03G/W 1

2 stok

59,000 L

Kondicioner HISENSE 12 btu CA35YR03G/W 1

Dëshironi të ndjeni ngrohtësinë e diellit edhe në ditët e ftohta të dimrit? Kjo veçori e ngrohjes dhe ftohjes jep një ndjenjë të ngjashme. Nxehtësia sigurohet në një temperaturë të jashtme prej -20 ℃ ose në temperaturë ambienti falë teknologjisë së parangrohjes me ndihmën e një ngrohës në njësinë e jashtme. Kondicioneri mund të nxehet normalisht edhe kur temperatura e jashtme është -20 ° C.

Kodi : KOD0000000575

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎HISENSE
ModeliCA35YR03G/W 1
Klasa e energjisë (SEER / SCOP):A ++
Konsumi i energjise ne ftohje:3400 W
Konsumi i energjise ne ngrohje3800 W
Fuqia hyrëse e ngrohjes:1152W
Fuqia hyrëse e ftohjes:1070 W
Temperatura e funksionimit:nga -20 ℃ në 43 ℃
Dimensionet e mësipërme. Njësia:660 × 483 × 240 mm
Dimensionet brenda. Njësia: 790 × 255 × 200 mm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.