L
  • No products in the cart.

HEKUR SI 9188 BRAUN

Sold
/

HEKUR SI 9188 BRAUN

S’ka stok

18,999 L

HEKUR SI 9188 I ZI BRAUN

TexStyle 9 është hekuri me avull më i shpejtë i Braun dhe i pajisur me pllakën e parë në botë të teknologjisë FreeGlide 3D. TexStyle 9 gjithashtu përmban modalitetin inteligjent iCare. Ai mbron rrobat tuaja me një temperaturë të sigurt për të gjitha llojet e pëlhurave – për mbrojtje inteligjente të tekstilit. Tani me ngjyra të reja të freskëta, TexStyle 9 është përmirësuar gjithashtu me një dorezë të re të butë për më shumë rehati dhe trajtim më të mirë – dhe fuqi të shtuar deri në 3100 watts.

 

Kodi: 8021098270511

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎BRAUN
ModeliSI 9188
Fuqia (W):800 Wat
Goditje me avull:230 g/min
Norma e avullit:50 g/min në modalitetin Turbo
Hapja shumë e madhe e rezervuarit të ujit:Po
Veshje e pllakës:EloxalPlus
Kapaciteti i rezervuarit të ujit:330 ml
Gjatësia e kordonit të energjisë:2.5 m
I përshtatshëm për ujin e rubinetit:Po
Zonat e avullit aktiv:4
Spërkatje me ujë:Po
Pesha:1.5 Kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.