L
  • No products in the cart.

Kapaciteti

Furrë AEG 90cm KEK442910M

Sold

Furrë AEG 90cm KEK442910M Kodi: KOD0000000029

189,999 L

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X

Sold

Furrë Elektrolux Inox EOC3S40X Furra me avull SteamCrisp (25% avull), 8 funksione duke përfshirë 1 avull të kombinuar, klasën e energjisë A, InfiSpace + 25%, diapazonin e temperaturës deri në 275 °, ventilim i ri radial për ftohje më të mirë të derës së brendshme, futja e pullave të anulueshme / dalë + tastet me prekje, programues gatimi për fillimin e përfundimit me ekran dixhital, Acqua Cleaning, estetikë e re Intuit. Është e lehtë të ruash recetat e tua me...

78,999 L

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A Furra e klasit 3, Klasi A +, Ekran dixhital, pullat e jashtme, 2, 11 funksione: 9 funksione tradicionale, 2 funksione speciale,, Udhëzues teleskopik, Diamond Clean, zgavër 71 lt Ajri i detyruar: Mund të gatuani ushqime të ndryshme që kërkojnë të njëjtën temperaturë gatimi në disa rafte në të njëjtën kohë. Ky funksion mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme pa u transferuar erë nga një ushqim në tjetrin. Teknologjia Multiflow: Një sistem i...

47,999 L

Furrë Inkaso AEG 72 litra BSE571222M

Sold

Furrë inkaso AEG 72 litra BSE571222M Aeg BSE571222M- Furra me avull - çelik inox Falë gatimit të butë me avull, furra Aeg BSE571222M përmirëson shijet dhe u jep pjatave lagështinë e duhur. Qarkullimi uniform i ajrit të nxehtë në të gjithë zgavrën e furrës garanton një ulje të temperaturave të gatimit deri në 20%! Kodi: KOD0000000033

84,999 L

Furrë Inkaso AEG Inox BEE641221M

Furrë inkaso AEG inox BEE641221M touch 74 litra Derë autonome AEG BEE 641222 M Kodi: KOD0000000030

74,999 L

Furrë Inkaso CANDY 65 litra FCP 502N/E

Sold

Furrë Inkaso CANDY me ventilim e zeze 65 litra FCP 502N/E Furra Candy është e pajisur me funksione të veçanta si funksioni Cook Light, funksioni i picës dhe funksioni shumëfunksional. Klasa e energjisë A + ju lejon të zvogëloni konsumin e energjisë. Kodi: KOD0000000034

34,999 L

Furrë Inkaso CANDY FNP319/IX

Furrë Inkaso CANDY 90 CM FNP319/1X/E Energji elektrike, me shumë funksione, 89 litra, klasi A, çelik inox, W x D x H (mm) 477 X 893 X 538 Kodi: KOD0000000037

149,999 L

Furrë inkaso Elektrolux 57 litra RZB2100AJK

Furrë Inkaso Elektrolux 57 litra RZB2100AJK Furra elektrike Electrolux RZB2100AJK është e pajisur me një derë që hiqet lehtë dhe me xham të brendshëm, të cilat mund të pastrohen veçmas në mënyrë që të arrini në çdo cep të furrës. Më pak kohë, më pak përpjekje, më pak rrëmujë. Sistemi ynë qarkullon nxehtësinë në furrë, duke siguruar gatim të barabartë. Të gjitha pa pasur nevojë të ktheni ushqimin. Teknologjia jonë e bën furrën të ngrohet më shpejt, duke ju kursyer...

36,999 L

Furrë Inkaso Elektrolux EOF6P40X 72 litra

Furrë Inkaso Elektrolux EOF6P40X 72 litra Pirolitike Furra pirolitike, 8 funksione, klasi energjetik A +, InfiSpace + 25%, diapazoni i temperaturës deri në 300 °, ventilim i ri radial për ftohje më të mirë të derës së brendshme, programues në fillim, gatim me ekran dixhital, pulla hapëse/shquese , 2 programe pastrimi pirolitik (të shkurtër dhe të gjatë), estetikë e re Intuit. Me furrën SurroundCook® të gjitha ushqimet gatuhen në mënyrë të barabartë, nga pula e pjekur krokante deri te bezetë...

68,999 L

Furrë Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX

Sold

Furre Inkaso Elektrolux Inox REB2107AAX Furra elektrike e integruar REB 2107 AAX. Furra që jua bën jetën më të lehtë. Gatimi është edhe më i lehtë. Falë funksioneve të dobishme të furrës, mund të përgatisni lehtësisht pjata të shijshme. Siguria maksimale e përdorimit. Me ventilim tangjencial, mobiljet përreth mbrohen dhe nuk ka rrezik për djegie të mundshme. Lehtësia e pastrimit. Operacione edhe më të lehta pastrimi me derën e brendshme të lëmuar me xham të lëvizshëm. Ngjyra çelik inox kundër...

37,999 L

Furrë Inkaso Hotpoint Ariston FA4S844PIXHA

Furrë inkaso Hotpoint Ariston FA4S844PIXHA Pirolitik inox Hotpoint Ariston FA4S 844 PICHA 60 cm furrë elektrike - inoks Furra elektrike Hotpoint Ariston është e pajisur me teknologji vetëpastruese që përdor një cikël të temperaturës së lartë për të shndërruar mbetjet e ushqimit në hi. Teknologji e avancuar elektrike për gatim duke kursyer energji. Kodi: KOD0000000045

55,999 L

Furrë Inkaso INDESIT IFW6530BL

Furrë  Inkaso INDESIT e Zezë IFW6530BL Furra elektrike Indesit IFW 6530 BL ka mënyra të ndryshme gatimi duke përfshirë funksionin e skarës, perfekt për pjekjen e mishit dhe peshkut në skarë ose për të pjekur në skarë duke ju kursyer kohë. Kliko & Pastro Falë Click & Clean është e mundur të nxirret dera e brendshme xhami e furrës në dy hapa të thjeshtë, në mënyrë që të pastrohet lehtësisht. Statike Programi Static siguron një shpërndarje ideale të nxehtësisë brenda...

47,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.