L
  • No products in the cart.

Furrë inkaso Elektrolux 57 litra RZB2100AJK

/ /

Furrë inkaso Elektrolux 57 litra RZB2100AJK

1 stok

36,999 L

Furrë Inkaso Elektrolux 57 litra RZB2100AJK

Furra elektrike Electrolux RZB2100AJK është e pajisur me një derë që hiqet lehtë dhe me xham të brendshëm, të cilat mund të pastrohen veçmas në mënyrë që të arrini në çdo cep të furrës. Më pak kohë, më pak përpjekje, më pak rrëmujë.

Sistemi ynë qarkullon nxehtësinë në furrë, duke siguruar gatim të barabartë. Të gjitha pa pasur nevojë të ktheni ushqimin. Teknologjia jonë e bën furrën të ngrohet më shpejt, duke ju kursyer kohë dhe energji.
Kontroll i thjeshtë me kohëmatës
Kohëmatësi ynë ju ndihmon të mbani gjurmët e recetave tuaja. Thjesht vendosni kohëmatësin dhe ai do t’ju njoftojë kur të mbarojë koha, sepse edhe një minutë mund të bëjë ndryshim.
Drita e furrës për shikueshmëri të plotë
Me ndriçimin e pozicionuar mirë brenda furrës, ju gjithmonë e dini se kur përgatitjet tuaja janë gatuar në mënyrë perfekte.
Derë xhami e lëvizshme, për pastrim edhe më të lehtë
Falë derës së lëvizshme nuk ka më pengesa për pastrimin e plotë të furrës. Dera dhe xhami i brendshëm, i lehtë për t’u hequr, mund të pastrohen veçmas, në mënyrë që të arrini në çdo cep të furrës. Më pak kohë, më pak përpjekje, më pak rrëmujë.

Kodi: KOD0000000044

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliRZB2100AJK
Kapaciteti (L)53
Ventilimi tangjencial i ftohjes:Po
CoolDoor (xhami reflektues i nxehtësisë):Po
Funksionet e gatimit në furrë:Gatim tradicional,

Gatim me ventilim,

Grill,

Gatim me ajrim

Dimensione590x594x560
Ngarkesa totale elektrike (Watt):1875
Pesha neto (kg):27.4
Pesha bruto (kg):28.6
Klasa e energjisëA
Drita halogjene:Po

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.