L
  • No products in the cart.

1600 RPM

LAVATRIÇE ASKO 9 KG W4096P. W\2

Sold

Lavatriçe Asko W4096P. W\2 9 kg 1600 RPM Me Active Drum ™, ngritësit e heqshëm në formë gote ore dhe kazani i pjerrët i lëvizin rrobat në qendrën e kazanit për të reduktuar konsumimin e pëlhurës. Papastërtia hiqet nëpërmjet vrimave më të mëdha në buzë. Avulli ju ndihmon të freskoni rrobat tuaja në një kohë të shkurtër dhe nuk keni nevojë të përdorni detergjent ose shpëlarës. Pas 20 minutash trajtim me avull në programin tonë Steam Refresh, mbetet vetëm një...

200,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.