L
  • No products in the cart.

267 Litra

FRIGORIFER INKASO AEG SCS61800FFR

Sold

Frigorifer Aeg SCS61800FFR AEG-Electrolux Santo SCS61800 °F1 Frigoriferi-ngrirës , Klasa e efikasitetit të energjisë A + + Lartësia 176,9 cm Ngrirësi 75 litra Derë e fortë Kodi: KOD0000000020

89,990 L

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB26705FWW   A nuk do të ishte pak më e lehtë gjetja e akullores me një frigorifer pa ngricë? Veçoria Total No Frost ruan një temperaturë të barabartë, duke parandaluar akumulimin e akullit dhe duke ju kursyer kohën dhe telashet e shkrirjes. Pjesa e brendshme e ftohjes metalike i shton një stil shtesë frigoriferit tuaj. Me një brendësi të bukur metalike reflektuese, frigoriferi duket po aq i mirë nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Kompresori i inverterit...

99,000 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.