L
  • No products in the cart.

71 LITRA

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A

Furrë Hotpoint Ariston 71 litra FA3841HIX/A Furra e klasit 3, Klasi A +, Ekran dixhital, pullat e jashtme, 2, 11 funksione: 9 funksione tradicionale, 2 funksione speciale,, Udhëzues teleskopik, Diamond Clean, zgavër 71 lt Ajri i detyruar: Mund të gatuani ushqime të ndryshme që kërkojnë të njëjtën temperaturë gatimi në disa rafte në të njëjtën kohë. Ky funksion mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme pa u transferuar erë nga një ushqim në tjetrin. Teknologjia Multiflow: Një sistem i...

47,999 L

Furrë Inkaso Hotpoint Ariston FA4S844PIXHA

Furrë inkaso Hotpoint Ariston FA4S844PIXHA Pirolitik inox Hotpoint Ariston FA4S 844 PICHA 60 cm furrë elektrike - inoks Furra elektrike Hotpoint Ariston është e pajisur me teknologji vetëpastruese që përdor një cikël të temperaturës së lartë për të shndërruar mbetjet e ushqimit në hi. Teknologji e avancuar elektrike për gatim duke kursyer energji. Kodi: KOD0000000045

55,999 L

Furrë Inkaso INDESIT me Ventilim IFW55Y4IX

Furre Inkaso INDESIT me Ventilim IFW55Y4IX Dizajni inovativ i skarës së furrës Indesit IFW55Y4IX lejon që ajo të shkëputet dhe të mbështetet për t'i dhënë akses në sipërfaqen e sipërme të zgavrës, për pastrim më të lehtë. Një skarë unike në treg, e cila ju lejon të skuqni dhe skuqni lehtësisht. Kliko & Pastro Falë Click & Clean është e mundur të hiqni derën e brendshme xhami të furrës në dy hapa të thjeshtë, në mënyrë që të pastrohet lehtësisht....

49,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.