L
  • No products in the cart.

Furrë Inkaso INDESIT me Ventilim IFW55Y4IX

/ /

Furrë Inkaso INDESIT me Ventilim IFW55Y4IX

1 stok

49,999 L

Furre Inkaso INDESIT me Ventilim IFW55Y4IX

Dizajni inovativ i skarës së furrës Indesit IFW55Y4IX lejon që ajo të shkëputet dhe të mbështetet për t’i dhënë akses në sipërfaqen e sipërme të zgavrës, për pastrim më të lehtë. Një skarë unike në treg, e cila ju lejon të skuqni dhe skuqni lehtësisht.

Kliko & Pastro
Falë Click & Clean është e mundur të hiqni derën e brendshme xhami të furrës në dy hapa të thjeshtë, në mënyrë që të pastrohet lehtësisht.

Grill me anim
Dizajni inovativ i skarës lejon që ajo të shkëputet dhe të mbështetet për t’i dhënë akses në sipërfaqen e sipërme të zgavrës, për pastrim më të lehtë.

Kapaciteti XXL
Furrat Indesit kanë një kapacitet të brendshëm deri në 71 litra. Por jo vetëm kaq, ata kanë edhe tiganin më të madh që pikon për të pasur më shumë hapësirë për recetat tuaja.

Drita e brendshme
Për të kontrolluar gjendjen e gatimit të ushqimit, nuk ka më nevojë të hapni derën e furrës. Shpërndarja e dritës në zgavër optimizohet nga pozicioni i llambës së brendshme, të instaluar në pjesën e sipërme të përparme.

Sipërfaqja e plotë e skarës
Një skarë e veçantë dhe unike në treg, e cila ju lejon të merrni lehtësisht skuqjen dhe grilat e përsosur dhe uniforme.

Kodi: KOD0000000047

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Indesit
ModeliIFW55Y4IX
Kapaciteti (L)71
Dimensionet HxWxD (cm)59,5×59,5×55,1
Absorbimi0.90 kW
Konsumi konvencional i energjisë (kWh):0.81
Konsumi i energjisë termo-ventiluar (kWh):0.9
TipiElektrike
Klasa e energjisëA
ProgrameKliko & Pastro
Grill me anim
Kapaciteti XXL
Drita e brendshme
Sipërfaqja e plotë e skarës

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.