L
  • No products in the cart.

FULL HD

Televizor LG LED Smart TV 43 inç

Sold

LG LED Smart TV 43 inç i serisë LM6300 Full HD HDR TV Smart LED Një ekran i plotë HD jep imazhe më të sakta në rezolucion mahnitës dhe ngjyra të gjalla. Procesori i avancuar i imazhit rregullon ngjyrën për imazhe më të pasura dhe më natyrale. Shijoni bukurinë e ngjyrave të vërteta të natyrës në ekranin tuaj të televizorit. Katër procesorë të shpejtë dhe të saktë eliminojnë zhurmën dhe krijojnë ngjyra dhe kontrast më dinamik. Imazhet me rezolucion të...

L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.