L
  • No products in the cart.

66 LITRA

Furrë Inkaso INDESIT IFW6530BL

Furrë  Inkaso INDESIT e Zezë IFW6530BL Furra elektrike Indesit IFW 6530 BL ka mënyra të ndryshme gatimi duke përfshirë funksionin e skarës, perfekt për pjekjen e mishit dhe peshkut në skarë ose për të pjekur në skarë duke ju kursyer kohë. Kliko & Pastro Falë Click & Clean është e mundur të nxirret dera e brendshme xhami e furrës në dy hapa të thjeshtë, në mënyrë që të pastrohet lehtësisht. Statike Programi Static siguron një shpërndarje ideale të nxehtësisë brenda...

47,999 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.