L
  • No products in the cart.

73 Litra

FRIGORIFER KANTINË CANDY PËR VERAT WCEL210

Sold

Frigorifer Candy WCEL210 Bodrum vere Candy CWCEL 210/N Divino Performanca dhe risitë: Me sistemin e saj kundër dridhjeve, maturoni verën tuaj në kushte ideale për plakje Paraqitja: Raftet prej druri zvogëlojnë dridhjet duke mbrojtur kundër erërave dhe lagështisë duke formuar një lidhje estetike me verërat tuaja Lehtësia e përdorimit: Sistemi i alarmit të derës lëshon një sinjal zanor në rast të hapjes së zgjatur ose mbylljes së dobët Estetika dhe ergonomia: Ndriçimi do t'u japë shikueshmëri shisheve tuaja edhe kur...

49,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.