L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER KANTINË CANDY PËR VERAT WCEL210

Sold
/

FRIGORIFER KANTINË CANDY PËR VERAT WCEL210

S’ka stok

49,990 L

Frigorifer Candy WCEL210

Bodrum vere Candy CWCEL 210/N Divino

  • Performanca dhe risitë: Me sistemin e saj kundër dridhjeve, maturoni verën tuaj në kushte ideale për plakje
  • Paraqitja: Raftet prej druri zvogëlojnë dridhjet duke mbrojtur kundër erërave dhe lagështisë duke formuar një lidhje estetike me verërat tuaja
  • Lehtësia e përdorimit: Sistemi i alarmit të derës lëshon një sinjal zanor në rast të hapjes së zgjatur ose mbylljes së dobët
  • Estetika dhe ergonomia: Ndriçimi do t’u japë shikueshmëri shisheve tuaja edhe kur bodrumi është plot

Kodi: KOD0000000001

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎CANDY
ModeliWCEL210
Numri i shisheve (lloji Bordeaux i lehtë):21 shishe
Kapaciteti i ndryshueshëm në varësi të llojit të shishes:Vini re se kapaciteti i treguar për bodrumin tuaj mund të ulet ose rritet në varësi të llojit dhe madhësisë së produkteve brenda.
Etiketa e energjisë (përpara 1 marsit 2021):G
Niveli i zhurmës:39 dB
Klasa klimatike:ST (nga 18 në 38°)
Kapaciteti (Vëllimi i bodrumit në litra):73 L
Konsumi:152 kWh/vit

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.