L
  • No products in the cart.

800 W

Furrë Mikrovalë Inkaso Candy MIC201EX

Furrë Mikrovalë Inkaso Candy 20 litra MIC201EX Furra me mikrovalë e integruar Candy MIC 201 EX është e pajisur me funksionin Child Lock: i cili parandalon ndezjen aksidentale të produktit, veçanërisht nga fëmijët. Kur funksioni është aktiv, ai mund të çaktivizohet vetëm nga një i rritur, duke siguruar kështu sigurinë maksimale.   Kodi: KOD0000000127

32,990 L

Mikrovalë AEG Inox MFD 2025S-M

Mikrovalë AEG 20 litra Inox MFD 2025S-M   Kodi: KOD0000000129

22,990 L

Mikrovalë Lord Inkaso M1

Mikrovalë Lord Inkaso 20 litra M1 LORD M1 zgjedhja ideale për përgatitjen e përditshme të ushqimit. Ka një fuqi mikrovalore prej 800 W dhe një grilë 1000 W. Vëllimi i furrës është 20 litra dhe diametri i pllakës rrotulluese është 25.5 cm. Ekziston edhe një skarë praktike, e cila në kombinim me ngrohjen me mikrovalë ju lejon të piqni pjatat tuaja të preferuara, për shembull, krokante bukur. Furra kontrollohet mekanikisht me anë të një përzgjedhësi rrotullues, ka 5 nivele të...

44,990 L

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.