L
  • No products in the cart.

Mikrovalë Lord Inkaso M1

/ /

Mikrovalë Lord Inkaso M1

1 stok

44,990 L

Mikrovalë Lord Inkaso 20 litra M1

LORD M1 zgjedhja ideale për përgatitjen e përditshme të ushqimit. Ka një fuqi mikrovalore prej 800 W dhe një grilë 1000 W.

Vëllimi i furrës është 20 litra dhe diametri i pllakës rrotulluese është 25.5 cm. Ekziston edhe një skarë praktike, e cila në kombinim me ngrohjen me mikrovalë ju lejon të piqni pjatat tuaja të preferuara, për shembull, krokante bukur.

Furra kontrollohet mekanikisht me anë të një përzgjedhësi rrotullues, ka 5 nivele të fuqisë së mikrovalës dhe 8 programe automatike. Kohëmatësi do t’ju ndihmojë të monitoroni kohën e ngrohjes së ushqimit. Furra është gjithashtu e përshtatshme për shkrirjen e mishit, brumërave apo ushqimeve të tjera.

Kodi: KOD0000000138

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Lord
ModeliM1
Pesha‎16 kg
Dimensionet (HxWxD):38,2 x 59,4 x 31,7 cm duke përfshirë kornizën 2 cm
Vëllimi i brendshëm:20 l
Diametri i pllakës:25,5 cm
Fuqia maksimale (W)‎ 800 W
Numri i programeve automatike:8
Kontrolli:‎Mekanik
Gjatësia e kabllit të energjisë:‎100 cm
Tensioni:‎220-240 V

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.