L
  • No products in the cart.

Mikrovalë Inkaso Elektrolux Inox MO325GXE

/ /

Mikrovalë Inkaso Elektrolux Inox MO325GXE

1 stok

46,990 L

Mikrovalë Inkaso Elektrolux 25 litra Inox MO325GXE

Furra me mikrovalë Electrolux MO325GXE për gatim ose pjekje në skarë, një funksion i dyfishtë për një shkathtësi unike.

Kodi: KOD0000000136

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliMO325GXE
Masa e integruar‎56 x 38 cm
Gjerësia60 cm
Kapaciteti25 L
Absorbimi2 kW
Fuqia e mikrovalës‎900 W
Fuqia e skarës1000 W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Linja‎Quadro

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.