L
  • No products in the cart.

Pianurë AEG HK654070FB

/ /

Pianurë AEG HK654070FB

2 stok

55,000 L

Pianurë AEG HK654070FB

Pianura  është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë.

Funksioni  kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha.

Ndërfaqja me prekje direkte kontrollon ndërfaqen e përdoruesit përdor numra intuitiv, nga 1 në 14, kështu që mund të vendosni temperaturën e duhur menjëherë pa pasur nevojë të alternoni butonat plus dhe minus.

Kodi: 7332543144433

 

 

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Aeg
ModeliHK654070FB
Gjerësia (mm)17,0
Nr. i pianurave per zjarr4
Zona fleksibël gatimiPo
SpecifikaFuqia e rregullueshme në të gjitha nivelet

Treguesi dixhital i nivelit të fuqisë i vendosur për të gjitha zonat e gatimit

Estetika e zezë

Kohëmatësi i numërimit

Pesha bruto / neto (Kg):‎12.56/11.6
Vëllimi i paketimit (l):61
Lloji i kontrolleve:Kontroll elektronik me prekje rrëshqitës
Sinjali akustik:‎Po
Estetikë e sheshtë (Material)‎Jo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.