L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR JETAIR BETTA 60/GR/BK GL BLACK 60 CM INCAS-SHINE

/

ASPIRATOR JETAIR BETTA 60/GR/BK GL BLACK 60 CM INCAS-SHINE

5 stok

29,000 L

ASPIRATOR JETAIR BETTA 60/GR/BK GL BLACK 60 CM INCAS-SHINE

Kapaku me shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt.

KOD0000000570

5 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎JETAIR BETTA
Modeli60/GR/BK
Dimensionet:60 cm
Karakteristikat gjenerike:– Çeliku i lyer me ngjyrë të zezë
– Aspirator me shinë
– Paneli elektronik me butona
– Ndriçim LED
– Filtër metalik yndyrash, i lëvizshëm dhe i larë
Diametri i vrimës së ventilimit:150 mm
Motorri800 m3 / h
Lloji i kontrollit:panel elektronik me butona
Shpejtësia e funksionimit4
Klasi i energjisëB
Distanca minimale:– Pianura elektrike: 52 cm
– Pllaka me gaz: 60 cm
Konsumi– Konsumi maksimal 280 W
– Tension 220-240V
– Frekuenca 50-60Hz

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.